Годишни счетоводни отчети

След приемането на новия закон за счетоводството от 1-ви януари 2002 г. всички компании задължени да публикуват годишните финансови отчети могат да го направят в ИНТЕРНЕТ.
Това се оказа е един по-бърз, евтин и удобен начин за изпълнение на това нормативно задължение, особено за по-малки дружества. До този извод ние стигнахме, след опитите ни, да бъдем максимално полезни на нашите клиенти.

За Ваше улеснение сме подготвили готови форми на годишните счетоводни отчети,
които трябва да изтеглите при вас, да ги попълните и изпратите на адрес: otcheti@ubs-consult.com
Одиторският доклад, моля изпратете в WORD формат на същия адрес. В срок 48 часа от получаване на вашите отчети, ние ще изпълним Вашето нормативно задължение за публикуваме годишните Ви отчети.

Цената за публикуване на отчетите на едно дружество е 40 лв. В цената е включено и публикуване на съобщение в печатно издание. Сумата за публикуване на годишните отчети, моля платете по сметка 1086090819, банков код 66096608 ТБ Биохим клон Европа. Моля изпратете на посочения E-mail, заедно с годишните отчети и одиторският доклад и точните данни на дружеството и адрес за кореспонденция, на който да ви изпратим документ за платената от Вас сума.

* За Дружествата наши клиенти, публикуването на годишните счетоводни отчети е безплатно.